Kussens

Fijne kussens van Oude Meesters. Met afbeeldingen van prachtige details als kant, maar ook met Oude Meesters in hun geheel. 

De kussenhoezen zijn geschikt voor kussens van 50x50, 60x60 of 60x40 cm. Ze zijn te wassen en te strijken. De prijs voor een Fijne Kussenhoes is € 44,95 / € 54,95 per stuk. De hoezen hebben een levertijd van ca 5 werkdagen. En ze worden verzonden in een pakketje geschikt voor uw brievenbus.

Kijk rustig even rond. En heeft u speciale wensen voor een print, laat het ons weten!

 

 

 


 

 

Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Fijn Kussen Papegaai
  Fijn Kussen Papegaai Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben! Lekker veel op de bank. Op de stoel. Op je bed. Heerlijk in je tuinstoel. En dan met afbeeldingen van Oude Meesters! Wij zijn er verliefd op, welke kies jij? De kussenhoezen zijn geschikt voor kussens van 60x60, 50x50 of 6..
 • Fijn Kussen van Coort - Abrikozen
  Fijn Kussen van Coort - Abrikozen Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben! Lekker veel op de bank. Op de stoel. Op je bed. Heerlijk in je tuinstoel. En dan met afbeeldingen van Oude Meesters! Wij zijn er verliefd op, welke kies jij? De kussenhoezen zijn geschikt voor kussens van 60x60,&nb..
 • Fijn Kussen van d'Hondecoeter - flamingo en kasuaris
  Fijn Kussen van d'Hondecoeter - flamingo en kasuaris Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben! Lekker veel op de bank. Op de stoel. Op je bed. Heerlijk in je tuinstoel. En dan met afbeeldingen van Oude Meesters! Wij zijn er verliefd op, welke kies jij? De kussenhoezen zijn geschikt voor ku..
 • Fijn Kussen van d'Hondecoeter - Kroonkraanvogel
  Fijn Kussen van d'Hondecoeter - Kroonkraanvogel Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben! Lekker veel op de bank. Op de stoel. Op je bed. Heerlijk in je tuinstoel. En dan met afbeeldingen van Oude Meesters! Wij zijn er verliefd op, welke kies jij? De kussenhoezen zijn geschikt voor kussens..
 • Fijn kussen van Isaac Israëls
  Fijn kussen van Isaac Israëls Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben! Lekker veel op de bank. Op de stoel. Op je bed. Heerlijk in je tuinstoel. En dan met afbeeldingen van Oude Meesters! Wij zijn er verliefd op, welke kies jij? De kussenhoezen zijn geschikt voor kussens van 60x60, 5..
 • Fijn Kussen van Mesdag
  Fijn Kussen van Mesdag Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben! Lekker veel op de bank. Op de stoel. Op je bed. Heerlijk in je tuinstoel. En dan met afbeeldingen van Oude Meesters! Wij zijn er verliefd op, welke kies jij? De kussenhoezen zijn geschikt voor kussens van 60x60, 50x50 of..