Nieuws

* NIEUW *

december 2016

Onze kussenhoezen zijn nu ook verkrijgbaar in de maten 60x60 en 60x40 cm! En heeft u speciale wensen voor een afbeelding op een kussen? Laat het ons even weten!

 

Verzendkosten inclusief!

28 november 2016

Extra leuk voor de feestdagen: onze producten worden vanaf 28 november gratis verzonden (binnen Nederland)! Dus geen extra kosten meer. 

Dat is een leuk cadeautje!

 

muurmeesters-verzendkosten-inclusief

 

In de Pers oktober 2016

We stonden weer een aantal keer in de spotlights! 

Kunst om te kussen en Wegdromen, vermelding in de nieuwste Hollands Glorie, het magazine over het mooiste van Nederland. Dat is een hele eer!

 

Op instagram

 

Thuismuseum, in de VT Wonen

 

Meesterlijk Mooi , Haarlems Dagblad combinatie

 

RTV NH, interview met Styliste van BNS Crisp

Piets Weerbericht, mooie shot van de stand!

 

​Terugblik op de beurs - oktober 2016

Zo, wij zijn een beetje bijgekomen van een geweldige VT Wonen & Designbeurs.

Wat kregen we veel aanloop en aandacht. We waren zelfs te zien op TV, bij Piets Weerbericht en RTV NH. Dank voor alle positieve reacties, wij hebben genoten!

 

 

In de media: Muurmeesters in de LINDA.

17 augustus 2016 

Trots, ook bij LINDA. zijn we een favoriet! We staan in de LINDA.145, vanaf vandaag in de winkel. En, Ja hoor, U mag gerust 6 m2 Van Gogh!

Zoek op Vincent van Gogh op onze site en zie de schilderijen welke wij bieden. Zit uw schilderij er niet bij? Laat dan even weten, dan kunnen we samen op zoek, want we werken samen met het Van Gogh Museum!

Goed nieuws: Marten en Oopjen in onze collectie!

30 juni 2016 

Ze waren veel in het nieuws, Marten Soolmans en Oopjen Coppit. Rembrandt schilderde in 1634 hun huwelijksportretten. Tot 2015 waren ze zelden in het openbaar te zien, tot zij in dat jaar aangekocht werden door het Rijksmuseum en het Louvre. Vanaf zaterdag 2 juli t/m 2 oktober zijn ze te bezichtigen in het Rijksmuseum, waar zij een ereplaats krijgen naast De Nachtwacht.

Marten en Oopjen kunnen nu ook bij jou aan de muur een plaats krijgen! Thuis, op kantoor of in een restaurant. Eén ding is zeker, overal zullen ze een statige indruk maken.

Grappig wetenswaardigheidje is trouwens dat Rembrandt in hetzelfde jaar 1634 ook trouwde, en wel met Saskia van Uylenburgh.

VT Wonen & Designbeurs 

Trots: Muurmeesters naar de VT Wonen & Designbeurs 2016!

Er komt steeds meer vraag naar Muurmeesters. Steeds meer mensen weten ons te vinden. Steeds vaker worden we genoemd in kranten en vakbladen. Kortom: Muurmeesters wordt groter. Daarom hebben wij de avontuurlijke stap genomen ons in te schrijven voor de VT Wonen & Designbeurs. Ontmoet Muurmeesters in de RAI te Amsterdam in de week van 27 september t/m 2 oktober 2016!

 

Veel nieuws op Facebook 

5 februari 2016

Het allerlaatste en meeste nieuws vindt je op onze facebookpagina en instagram. Neem daar ook eens een kijkje?

Pronkstukken: medaillon stoelen met oude meesters

20 februari 2016

Hoe verrassend kan het lopen. Quirines (Old News Living) ambachtelijk vakmanschap ontmoet Sylvia's (Muurmeesters) ontwerp skills. En ziehier het resultaat! Medaillon stoelen gestoffeerd met Oude Meesters. Ontworpen naar je eigen wensen. Bel ons als je meer wilt weten?

Muurmeesters favoriet bij VT Wonen!

17 januari 2016 

In het januari nummer van VT Wonen wordt Muurmeesters als favoriet genoemd op pagina 11. Want, zoals ze zelf zeggen, zij zijn dol op alles wat nieuw, mooi en leuk is. En zo vallen wij van Muurmeesters, binnen hun favorieten.

Vincent van Gogh bij Muurmeesters!

11 januari 2016

Vol trots kondigen wij aan dat vanaf januari 2016 de prachtige beelden van Vincent van Gogh ook verkrijgbaar zijn bij Muurmeesters! Dit doen wij in samenwerking met het Vincent van Gogh Museum. 

Instructie filmpje

Het monteren van de Muurmeester is niet moeilijk. We hebben een instructie filmpje gemaakt, om deze te bekijken klikt u hier.

Fijne Kussens

We zijn verliefd. Op de details van de oude meesters. Op accessoires. Op sfeer. Op kussens op de bank. En daarom zijn nu verkrijgbaar: Fijne kussens van Oude Meesters! U vindt ze onder de nieuwe categorie Kussens. Kijk daar rustig even rond en laat het ons weten als u speciale wensen heeft?

Museum Market

Regelmatig nemen wij deel aan de Museum Market op het Museumplein in Amsterdam. De markten staan in principe gepland op de derde zondagen van de maand. Check van te voren onze deelname op onze facebookpagina, en kom dan gezellig langs? Wij zijn er dan eventueel van 1200 tot 1800.

Op 20 december hadden we een heel gezellige en sfeervolle kerstmarkt op het Museumplein. 

 

Open Tuinen Dagen - Dutch Masters Amsterdam

Vrijdag 19 t/m zondag 21 juni 2015  waren we te vinden aan de Keizersgracht 580 in Amsterdam bij Dutch Masters Apartments